maanantai 6. lokakuuta 2014

Studentwork Kaleva -lehdessä Oulun Vuokratyömessujen tiimoilta

Vuokratyömessut jatkuvat tällä viikolla Helsingissä ja Tampereella. Viime viikolla Turussa sekä Oulussa oli hyvä pöhinä päällä Studentworkin messupisteillä ja töistä kiinnostuneita riitti. Oulun korkeudella Studentwork oli päässyt Kaleva -lehteen ja paikalla oli rekrytointi spesialisti Kirsi Paavola ja rekrytointiassistentti Henri Ylisirniö antamassa kommentit messujen kulusta.

Kalevan toimittaja Arja Mikkola oli paikalla tutustumassa Vuokratyömessuihin Oulussa torstaina 2.10.2014 ja kirjoitti artikkelissaan "Vuokratöitä tarjolla kirjavasti" auktorisoiduista henkilöstöpalveluyrityksistä ja vuokratyötilanteesta Pohjois-Suomessa. Oulussa messuille oli osallistunut satoja toiveikkaita työnhakijoita ja Mikkola kirjoittikin artikkelissaan "Vuosittain ala välittää noin 2000 työpaikkaa. Työpaikoista on vuokratyövoiman käsissä vasta vajaa prosentti." Studentworkin Kirsi Paavola kuitenkin sanoi, että "paikkoja avautuu tasaiseen tahtiin. Ihan positiiviset näkymät". Studentworkillä onkin hyvät näkymät Oulussa ja tälläkin hetkellä Studentworkin kautta Oulussa työskentelee noin 50 henkilöä ja 20 eri paikkaan haetaan lisää väkeä.

Studentworkillä oli messuilla esillä muun muassa kiinnostava paikka Tukholman lähelle Ljusdaliin, johon etsitään suomenkielestä palveluneuvojaa, joka on reipas ja innokas tyyppi sekä halukas muuttamaan pidemmäksikin ajaksi Ruotsiin. Oulussa Studentwork etsii  kandidaatteja myös mm. erilaisiin IT-tehtäviin, sähköasennuksiin, elintarviketeollisuuteen ja elektroniikka kokoonpanijan tehtäviin.

Lähde: Kaleva (kuva: Tiina Wallin)

Vuokratyömessut jatkuvat tällä viikolla tiistaina ja keskiviikkona Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla 7.10 klo 13-17 ja 8.10 klo 10-17. Koko Helsingin vuokratyömessujen ohjelman voit lukea TÄÄLTÄ. Messujen viimeinen etappi on Tampereen Koskikeskuksella klo 10-18. Tampereen ohjelmaan pääset tutustumaan TÄÄLLÄ.

Nähdään Vuokratyömessuilla!

Ps. Lisää infoa Oulun auki olevista paikoista sekä tällä viikolla Helsingissä ja Tampereella esillä olevista työpaikoista löydät sivuiltamme: www.studentwork.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!