tiistai 21. lokakuuta 2014

"Brittiläinen Talent Q laajentaa Suomeen" - artikkeli Studentwork Sharperin ja Talent Q:n yhteistyöstä Pohjoismaissa

Studentwork Sharper sai yksinoikeuden käyttää Talent Q:n menetelmiä henkilöiden soveltuvuuden ja luontaisten ominaisuuksien mittaamiseen sekä asiakkaidensa sertifioimiseen ja kouluttamiseen Suomessa. Samalla Talent Q laajentaa Studentwork Sharper konsernin strategisen yhteistyökumppanuuden myötä Norjaan sekä Saksaan.  Mirja Vainio "Good News! from Finland" -sivustolta haastatteli Studentwork Sharper konsernin perustajajäsentä Lucas Geisleriä yhteistyöstä brittiläisen liikkeenjohdon konsultointiyrityksen, Talent Q:n kanssa. Alla artikkeli kokonaisuudessaan.

Brittiläinen Talent Q laajentaa Suomeen

Suomalainen Studentwork on saanut yksinoikeuden käyttää Talent Q:n menetelmää henkilöiden soveltuvuuden ja luontaisten ominaisuuksien mittaukseen. Maailmanlaajuisesti toimiva liikkeenjohdon konsultointiyritys Talent Q laajentaa Pohjoismaissa Suomeen ja Norjaan. Laajeneminen tapahtuu strategisena yhteistyönä suomalaisten yhtiöiden, Studentworkin ja Sharperin kanssa.

 Kuvassa Ruotsin Studentworkin työntekijöitä Andreas Dajen, Joel Grännby ja Axel Kvarmbäck.
Yhdessä yhtiöt rakentavat Suomeen ja Norjaan koulutus-, sertifionti- ja asiakaspalvelutoiminnot. Yhteistyö antaa suomalaisyhtiöille yksinoikeuden toimittaa, kouluttaa ja sertifioida asiakkaita Talent Q:n kehittämillä soveltuvuustesteillä Suomessa. Palvelutoimintoja varten Helsinkiin rakennetaan oma Talent Q -tiimi.
— Näin pystymme palvelemaan ja kouluttamaan suomalaisia ja pohjoismaisia asiakkaita paremmin, joustavammin ja paikallisesti omalla kielellä Talent Q:n eri sovellustesteissä, kertoo Lucas Geisler, Studentworkin ja Sharperin perustaja.
Sharper tekee asiantuntija- ja esimiesrekrytointeja, kun taas sen tytäryhtiö Studentwork on erikoistunut opiskelijoiden, vastavalmistuneiden sekä muutaman vuoden työkokemuksen omaavien alumnien vuokraukseen ja rekrytointiin. Molemmat yritykset tarjoavat jatkossa Talent Q:n työpersoonallisuuskyselyitä omissa toimeksiannoissaan. 
Talent Q on tunnettu erityisesti psykometrisistä työkaluistaan, joita käytetään henkilöiden soveltuvuuden ja luontaisten ominaisuuksien mittaukseen. Menetelmää käytetään apuna rekrytoinnissa ja HR-kehitystyössä. Sen avulla on mahdollista muun muassa rakentaa urapolkuja, kehittää tiimin työskentelyä ja tehdä henkilöstön osaamiskartoituksia.
Mirja Vainio

Lue lisää:

www.studentwork.fi
www.sharper.fi
www.talentq.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!