torstai 2. lokakuuta 2014

Helsingin vuokratyömessuilla tarjolla yli 2000 työpaikkaa 7.-8.10.2014

Henkilöpalveluyritysten lehdistötiedote 29.9.2014:

Auktorisoidut henkilöstövuokrausyritykset tempaisevat työttömyyden nujertamiseksi Suomessa. Yritykset tarjoavat yli 2000 avointa työpaikkaa eri puolilta Suomea. Työpaikat ovat tarjolla Helsingin Vuokratyömessuilla Vanhalla Ylioppilastalolla tiistaina 7.10. klo 13–17 ja keskiviikkona 8.10. klo 10–17.

Tempauksen tarkoituksena on saattaa yhteen työtä hakeva ihminen ja työntekijää etsivä yritys. Vaikka Suomessa työttömyys on kasvussa, tietyillä aloilla on vaikea löytää työvoimaa eli työntekijä ja työnantaja eivät kohtaa, Henkilöstöpalveluyritysten Liiton toimitusjohtaja Merru Tuliara sanoo.

StaffPoint konsernin toimitusjohtaja Mika Kiljunen kertoo, tällä hetkellä tarvitaan erityisesti vakituisia, kokoaikaista työtä hakevia kaupan alan työntekijöitä sekä sähköalan ammattilaisia.

Toivomme, että niin nuoremmat kuin varttuneemmatkin työntekijät tulevat rohkeasti hakemaan töitä kauttamme, Kiljunen sanoo.

Miten pukeutua työhaastatteluun? Miten työntekijän kannattaa toimia, jos hänet on irtisanottu? Mikä on työnhakijan ura-agentti? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan Vuokratyömessujen tietoiskuissa.

Vuokratyö on oiva kanava saada työtä. Vaikka vuokratyö olisikin alussa lyhyempi määräaikainen työ, se voi johtaa vakituiseen työsuhteeseen. Henkilöstövuokrausyritykset yhdistävät myös osa-aikaisista töistä kokoaikaisia töitä.

Vuokratyömessuilla auktorisoidut henkilöstövuokrausyritykset tarjoavat vain reiluja vuokratöitä.

Vuokratyömessuilla haluamme kertoa, että vuokratyö ei ole enää peikko, jota pitäisi pelätä. Vuokratyö on ihan samanlaista työtä kuin muukin työ. Auktorisoidut henkilöstövuokrausyritykset ovat sitoutuneet noudattamaan reiluja pelisääntöjä, joten niihin voi luottaa, Tuliara sanoo.

Helsingin Vuokratyömessut ovat osa Vuokratyöviikkoja, jotka järjestetään Helsingin lisäksi Turussa, Oulussa ja Tampereella 30.9.–9.10.2014. Vuokratyöviikoilla on myös Reilusti kohti tulevaisuuden työelämää -seminaari Helsingissä. Lue lisää: www.reilujavuokratoita.fi/vuokratyoviikot


Helsingin Vuokratyömessujen ohjelma: http://www.reilujavuokratoita.fi/reiluja_vuokratoita/fi/vuokratyoviikot-tapahtuma/vuokratyomessut_helsinki.php

Lisätietoja: Merru Tuliara, toimitusjohtaja, Henkilöstöpalveluyritysten Liitto HPL, merru.tuliara@hpl.fi, 040 562 6466.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!