perjantai 18. tammikuuta 2013

What the Falck?!



Me Studentworkillä olemme ylpeitä asiakasreferensseistämme ja tänään haluamme esitellä yhteistyökumppanimme Falck Oy:n ja kertoa yhteisestä kampanjastamme. Tämä kampanja kulkee nimellä What the Falck, ja sen tavoite on saada ihmiset aktivoitumaan ja kehittämään uusia briljantteja ideoita arjen turvallisuuden parantamiseksi.

Falck on kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tarkoituksena on perustamisvuodesta 1906 lähtien ollut estää onnettomuuksia, hätätilanteita ja sairauksia sekä pelastaa hädässä olevia ja auttaa sairaita. Nykyisin Falck ja sen yli 26 000 työntekijää toimivat neljällä alalla: assistance-, pelastus-, koulutus- ja terveyspalveluissa. Läsnä turvallisessa arjessa on visio, jota kohti Falckilla suunnataan.

Falckin palvelutarjonta on laaja ja innovatiivisena yrityksenä he kehittävät palveluitaan jatkuvasti. He (kuten tietysti myös me Studentworkillä :)) ovat kuitenkin varmoja, että nuorilla talenteilla on paljon mainioita ajatuksia uusista tuotteista tai palveluista, joista lähteä kehittämään uudenlaista turvaa arkeemme. Palkinnot hyvistä ideoista ovat mahtavat, kirsikkana kakun päällä mahdollisuus päästä Falckille työstämään ja toteuttamaan omaa ideaansa! Lue lisää kilpailusta täältä.

Studentwork on paikalla Contact Forumissa Kaapelitehtaalla 24.1 (osastot B15+C15) ja Duuniin.net -messuilla Messukeskuksella 30.1 (osasto 5a11) yhdessä Falckin kanssa. Tulkaa ilmoittautumaan kisaan mukaan, kysymään lisäkysymyksiä tai vain moikkaamaan meitä ja Falckin väkeä, sekin sopii :)

Nähdään messuilla!

*EDIT. Messut on messuiltu, kiitos osallistujille! :)*

Terkuin Falck team, eli Key Account Manager Laura Lönnqvist ja rekrytoija Kristiina Saravo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!