torstai 31. tammikuuta 2013

SRV Kesä 2013




"SRV on innovatiivinen rakennusalan edelläkävijä. SRV:n erikoisalana ovat toimitilojen ja asuntojen rakentaminen, kiinteistöjen kehittäminen sekä infrarakentaminen. Toimialueemme on Suomi, Baltia ja Venäjä. Työnantajana pyrimme siihen, että jokainen 950 työntekijästämme kokee rakentavansa sekä merkittäviä ja edistyksellisiä kohteitamme että omaa uraansakin. Yhteisen työmme tuloksena SRV:n liikevaihto vuonna 2011 oli 672 miljoonaa euroa."

SRV ja Studentwork toteuttivat vuosi sitten ensimmäistä kertaa yhteistyössä rakennusalan työharjoitteluihin liittyvät kesätyörekrytoinnit. Prosessin lopputulos oli sen verran hedelmällinen ja kokonaisuudessaan hyvin onnistunut, että saimme kunnian hoitaa saman projektin myös tänä vuonna!

Viime keväänä* näihin samoihin aikoihin olikin jo käynnissä kova hakemusten läpikäyminen ja haastattelurumba - kuten myös nyt. Etsimme ja valikoimme motivoituneimmat ja innostuneimmat rakennusalan tulevaisuuden ammattilaiset SRV:lle kehittymään ja oppimaan työnjohtoharjoittelun sekä työmaa- ja projekti-insinööriharjoittelun pariin.

Jos olet siis kiinnostunut työllistymään SRV:lle kesäharjoittelijaksi, hae tehtävää jo tänään! Hakuaikaa on vielä jäljellä 10.2.2013 asti!

Täytä hakulomake täällä.

*) Huomatkaa, kuinka positiivisella asenteella täällä mennään - ja vieläpä ihan vahingossa... "viime keväänä..." :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!