perjantai 21. joulukuuta 2012

Muutoksen tuulia Tampereelta

Studentworkin Tampereen poppoo on muutaman vuoden ajan pitänyt majaansa Tampereen ydinkeskustassa, Hallituskadulla. Väen lisääntyessä Hallituskadun tilat kävivät kuitenkin ahtaaksi ja oli aika etsiä uusi paikka minne asettua. Uutta tilaa etsittiin hartaasti ja harkiten, jotta se olisi sekä uuden upean ilmeemme mukainen että työntekijöiden ja -hakijoiden sekä asiakkaiden helposti tavoitettavissa. Nyt voin tyytyväisesti myhäillen ilmoittaa, että kirjoittelen tätä tekstiä mahtavan valoisassa ja avarassa uudessa toimistossamme, Tammelassa, Kyllikinkatu 15 katutasossa. Tarkemman karttalinkin löydät tästä.

Vaikka toimisto on meille uusi, rakennus ja tilat ovat osa Tampereen ja Tammelan historiaa. Näissä tiloissa on nimittäin aiemmin toiminut Emil Aaltosen perustama Aaltosen kenkätehdas (1913-1985). Tehdastilat muokattiin liike- ja asuinhuoneistoksi vanhaa kunnioittaen ja ensimmäiset uudet asukkaat ovat näihin tiloihin muuttaneet vuoden 1999 alussa. Meillä muuttolaatikoiden purkaminen ja sisustaminen jatkuu vielä, mutta on hienoa päästä tekemään töitä historiallisessa miljöössä. Ensimmäiset haastattelut sekä työntekijätapaamiset onkin jo pidetty ja lisää on tulossa kovaa vauhtia joulun jälkeen. Pirkanmaan ja Tampereen alueelta löytyy tälläkin hetkellä useita avoimia työpaikkoja, joihin voit lähettää hakemuksesi. Käy siis kurkkaamassa sivuiltamme, olisiko meillä vapaana juuri sinulle tarkoitettu työtehtävä ja voit päästä osaksi Studentworkin jatkuvasti kasvavaa osaajaverkostoa.

Nyt tämäkin toimisto hiljenee hetkeksi ja keskittyy syömään mahan täydeltä jouluruokaa sekä rentoutumaan ystävien ja perheen kesken. Palaamme työn touhuun taas välipäivinä ja pääsemme jo suunnittelemaan jotakin yhteistä kivaa työntekijöille ja -hakijoille tulevalle vuodelle…

Rauhallista joulun aikaa ja räiskyvää vuodenvaihdetta!

Lupsakan lumisin terveisin koko Tampereen toimiston väki  (kuvassa edustamassa myynti ja noh, Joulupukki ;))


Ps. Alla vielä muutama räpsy Tampereen toimistosta, muuttotohinassa napattuja.







4 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää, nähdään siellä joulun jälkeen! Hauskaa joulua, Luke

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Luke! Joo, me ollaan täällä Helsingissäkin ihan kateudesta vihreitä, kun katsellaan kuvia, mitä ovat Tampereelta lähettäneet ;) Hauskaa joulua, nähdään tammikuussa! Ja terkkuja Ruotsiin :)

      Poista
  2. Hieno miljöö! Tuli asuttua Aaltosen kenkätehtaan tiloissa 2000-luvun alussa ja lämmöllä muistelen. Tammelan tori vieressä ja kaikkea.
    Onnittelut hyvästä valinnasta!

    VastaaPoista
  3. Moikka Lasse, kiitos, mukavaa päästä tällä tavalla osaksi Tampereen historiaa. Ja innolla odottelemmekin torin kesätarjontaa ja herkkuja. Onneksi tarvittaessa näin talvellakin saa torikahveet. Lumista joulua sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!